Matkakohde: Filippiinit

Pääaihe: Manilan ostoskeskukset

Sijainti

Manila, Filippiinien pääkaupunki, on tunnettu monipuolisista ostosmahdollisuuksistaan. Kaupungissa sijaitsee useita ostoskeskuksia, joista yksi suosituimmista on Century City Mall. Tämä moderni ja tyylikäs ostoskeskus sijaitsee Makati Cityssä, joka on yksi Manilan liike-elämän keskuksista. Makati City on tunnettu myös hienoista ravintoloistaan ja vilkkaasta yöelämästään, joten Century City Mallin sijainti tarjoaa loistavat mahdollisuudet niin shoppailuun kuin myös rentoutumiseen ostosreissun jälkeen.

Suunnittelu

Century City Mall on suunniteltu moderniksi ja tyylikkääksi ostoskeskukseksi, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman kauppoja ja palveluita. Ostoskeskuksen design on elegantti ja tilat ovat viihtyisät, mikä tekee ostoskeskuksessa kiertelystä miellyttävää ja rentouttavaa. Century City Mallissa on myös panostettu viihtyvyyteen muun muassa tilojen valaistuksen ja sisustuksen avulla, joten ostoskeskuksessa vierailu on kokonaisvaltaisesti positiivinen elämys.

Liikkeet

Century City Mall tarjoaa laajan valikoiman erilaisia liikkeitä aina kansainvälisistä brändeistä paikallisiin putiikkeihin. Ostoskeskuksessa voi shoppailla niin vaatteita, kenkiä, koruja, elektroniikkaa kuin muutakin kodin tarvikkeita. Lisäksi Century City Mallista löytyy myös monipuolinen valikoima ravintoloita ja kahviloita, joten ostosreissun lomassa on helppo pitää tauko ja nauttia vaikkapa paikallisista herkuista. Ostoskeskuksen monipuolinen tarjonta tekee siitä suositun shoppailukohteen niin paikallisille asukkaille kuin myös turisteille, jotka vierailevat Manilassa.

Matkakohde: Filippiinit

Pääaihe: Manilan ostoskeskukset

Ravintolat

Manilan ostoskeskuksista löytyy lukuisia ravintoloita, jotka tarjoavat herkullisia paikallisia ja kansainvälisiä ruokia. Century City Mall on yksi näistä ostoskeskuksista, jossa voi nauttia monipuolisista ja laadukkaista ruokaelämyksistä. Ravintolat tarjoavat vaihtoehtoja jokaiseen makuun aina perinteisistä filippiiniläisistä ruoista moderneihin kansainvälisiin herkkuihin. Voit siis valita esimerkiksi aasialaisen, italialaisen tai amerikkalaisen ravintolan ja hemmotella itseäsi herkullisilla aterioilla shoppailun lomassa.

Viihdetarjonta

Century City Mall on myös loistava paikka viihtyä ja rentoutua shoppailun lomassa. Ostoskeskuksessa on elokuvateatteri, jossa voit käydä katsomassa uusimmat elokuvat ennen tai jälkeen ostosten tekemisen. Lisäksi ostoskeskuksessa järjestetään erilaisia tapahtumia ja esityksiä, joista voit nauttia yhdessä perheen tai ystävien kanssa. Voit myös rentoutua vaikkapa kahvilassa tai jäätelöbaarissa ja seurata ohikulkijoita ostoskeskuksen vilinässä.

Perheille

Century City Mall sopii mainiosti myös lapsiperheille, sillä ostoskeskus tarjoaa paljon tekemistä ja viihdettä myös lapsille. Ostoskeskuksessa on leikkipaikkoja ja aktiviteetteja, joissa lapset voivat pitää hauskaa samalla kun vanhemmat shoppailevat. Lisäksi ostoskeskuksessa on lasten vaate- ja lelukauppoja, josta voi hankkia laadukkaita ja hauskoja tuotteita lapsille. Century City Mall on siis monipuolinen ostoskeskus, jossa jokainen perheenjäsen löytää varmasti jotain mielenkiintoista tekemistä ja ostettavaa.

Tapahtumat

Century City Mall sijaitsee Makati Cityssä Filippiineillä ja se on yksi alueen suosituimmista ostoskeskuksista. Ostoskeskuksessa järjestetään säännöllisesti erilaisia tapahtumia ja aktiviteetteja asiakkaiden iloksi. Tapahtumakalenteri vaihtelee kuukausittain ja sieltä voi löytää esimerkiksi musiikkiesityksiä, taidenäyttelyitä, ruokafestivaaleja ja paljon muuta. Century City Mallin avulla paikallinen yhteisö pääsee nauttimaan monipuolisesta kulttuuritarjonnasta ja viihteestä.

Palvelut

Century City Mall tarjoaa laajan valikoiman palveluita asiakkailleen. Ostoskeskuksessa on lukuisia ravintoloita ja kahviloita, joissa voi nauttia paikallisista ja kansainvälisistä herkuista. Lisäksi kauppakeskuksessa on erilaisia kauppoja, joista voi tehdä ostoksia vaatteista elektroniikkaan ja kosmetiikasta lahjatavaroihin. Ostoskeskuksen yhteydestä löytyy myös elokuvateatteri, jossa voi rentoutua elokuvan parissa pitkän shoppailupäivän jälkeen. Lisäksi Century City Mallissa on pankkiautomaatteja, WC-tiloja sekä lapsille leikkipaikka, joten kaikki tarvittavat palvelut löytyvät saman katon alta.

Aukioloajat

Century City Mallin aukioloajat vaihtelevat hieman päivittäin, mutta yleisesti ottaen ostoskeskus on avoinna arkisin klo 10-21 ja viikonloppuisin klo 10-22. Kaupat ja ravintolat saattavat pitää omia aukioloaikojaan ostoskeskuksen yleisestä aukioloajasta poiketen, joten on hyvä tarkistaa liikkeiden aukioloajat erikseen ennen vierailua. Usein myös tapahtumien aikataulut voivat vaikuttaa ostoskeskuksen yleisiin aukioloaikoihin, joten kannattaa seurata Century City Mallin nettisivuja tai sosiaalisen median kanavia pysyäkseen ajan tasalla.

Aiheeseen liittyviä linkkejä

Century City Mall – Manilan ylellinen ostoskeskus, joka tarjoaa laadukkaita kauppoja, ravintoloita ja viihdettä asiakkailleen.