Kreikka

Kreikka eli Hellas sijaitsee kaakkois Euroopassa Välimeren pohjoispuolella. Kreikka koostuu lukuisista saarista Välimeressä, jotka useat ovat erittäin suosittuja turistikohteita. Kreikan pääkaupunki Ateena on mantereen puolella.

Suosittuja turistisaaria ovat Rhodos, Kos, Kreeta ja Samos.
Muita suosittuja alueita ovat:
* pääkaupunki Ateena, jossa sijaitsee lukuisia historiallisia nähtävyyksiä ja muistomerkkejä.
* Peloponnesoksen niemimaa

Kreikka on matkakohteena lapsiystävällinen ja vieraanvarainen. Moni Kreikan matkaaja suuntaa joka kesä yhä uudelleen samoihin Kreikan kohteisiin. Turisteja viehättää Kreikan kulttuurin erilaisuus, kiireetön elämäntyyli ja lukuisat historialliset nähtävyydet. Unohtamatta tietenkään lukuisia toinen toistaan upeampia lomarantoja.

Kreikkaan on helppo matkustaa Suomesta. Aika-eroa ei ole ja suomalaiset tunnetaan Kreikan saarilla hyvin ja ovat siellä hyvässä maineessa. Valuutan vaihdosta ei tarvitse huolehtia. Kaikkialla Kreikassa käytetään samaa Euroa kuin meilläkin. Tämä helpottaa myös ostosten tekemistä, hintalappu antaa heti tuntuman siitä onko tuote kallis vai halpa. Yleensä hinnat ovat halvempia kuin Suomessa. Turistikohteissa hinnat ovat korkeammat kuin niiden ulkopuolella. Usein silti Suomen hintojen alapuolella.

Kreikka linkkejä:
Matkalippu info: Kreikka
Finnmatkat: Finnmatkat / Kreikka
Rodos kirjoitus (Blogi) : Rodos

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *