Espanja

Espanjan matkakohteita: Kanarian saaret, Aurinkorannikko, Välimeren saaret (Mallorca, Ibiza, …) ja Manner-Espanjan kaupunkikohteet.

Espanjan väkiluku on noin 40 miljoonaa. Espanja kuuluu Euroopan Unioniin ja niin ollen Passia tai viisumia ei sinne matkustettaessa tarvita. Vähintään tarvitaan kuitenkin virallinen henkilötodistus. Passi olisi hyvä pitää joka tapauksessa mukana vaikka sellaisen tapauksen varalta, että lomalento joutuu esimerkiksi teknisen vian vuoksi laskeutumaan jonnekin muualle.

Espanja on Euroopan maista ainoa, johon tehdään rantaloma matkoja sekä kesällä että talvella. Kesällä kohteena on Välimeren saaret ja Espanjan etelärannikko. Talvella turistit suuntaavat Kanarian saarille joita on muuten seitsemän kappaletta (ja niiden lisäksi muutama pienempi joihin ei tehdä turistimatkoja).

Kaupunkikohteita Espanjassa ovat esimerkiksi: pääkaupunki madrid, Barcelona, Sevilla, Bilboa ja Valencia. Ja tietenkin rannoistaa tutut Las Palmas Kanarialla ja Malaga Aurinkorannikolla eli manner Espanjan eteläosassa.

Linkkejä Espanja sivuille:
Matkalippu info / Espanja
Kohteet(.net): Kanarian saaret

Jätä kommentti jos sinulla on enemmän tietoa tai omia kokemuksia Espanjasta tai jostain sen matkakohteesta. Kysymyksiä ja rakentavaa kritiikkiä voi myös esittää sekä vastata toisten viesteihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *