Sijainti

Market! Market! on yksi Manilan suurimmista ja suosituimmista ostoskeskuksista. Se sijaitsee Taguigin kaupunginosassa Bonifacion kaupungissa, Metro Manilassa Filippiineillä. Ostoskeskuksen läheisyydessä on useita muitakin ostos- ja viihdekeskuksia, kuten SM Aura Premier ja Bonifacio High Street.

Historia

Market! Market! avattiin vuonna 2000 ja se on nopeasti kasvanut yhdeksi alueen suosituimmista ostoskohteista. Ostoskeskus on suunniteltu muistuttamaan perinteistä filippiiniläistä markkinaa, ja siellä on erilaisia myyntipisteitä ja kojuja, joissa myydään niin vaatteita, asusteita, elektroniikkaa kuin ruokaakin.

Rakenteet

Market! Market! koostuu useista kerroksista, joista jokaisella on oma teemansa. Yksi kerroksista on omistettu ruoalle ja siellä on lukuisia eri ravintoloita ja kahviloita tarjoamassa herkkujaan. Toisessa kerroksessa on vaate- ja asusteliikkeitä, joista voi tehdä löytöjä edullisin hinnoin. Lisäksi ostoskeskuksessa on elokuvateatteri, jossa voi rentoutua elokuvien parissa pitkän shoppailupäivän jälkeen.

Market! Market! on suosittu ostoskohde paikallisten asukkaiden ja turistien keskuudessa, ja se tarjoaa monipuolisen valikoiman tuotteita ja palveluita kaikenlaiseen shoppailuun ja viihtymiseen. Ostoskeskus on helposti saavutettavissa niin omalla autolla, taksilla kuin julkisilla kulkuvälineilläkin, ja sen sijainti lähellä muita ostoskeskuksia tekee siitä suositun kohteen kaikille shoppailun ystäville Manilassa.

Liikkeet

Market! Market! on yksi Manilan suosituimmista ostoskeskuksista, ja se tarjoaa vierailijoilleen laajan valikoiman erilaisia liikkeitä. Ostoskeskuksessa on yli 500 kauppaa, joista löytyy niin vaatteita, elektroniikkaa, kosmetiikkaa kuin lahjatavaroitakin. Tunnetuimpia brändejä Market! Market!-keskuksessa ovat esimerkiksi Nike, Adidas, Zara ja H&M. Lisäksi keskuksesta löytyy myös paikallisia tuotemerkkejä sekä pieniä putiikkeja, jotka tarjoavat ainutlaatuisia ja paikallisia tuotteita.

Ruokailumahdollisuudet

Market! Market!-keskuksessa on lukuisia ravintoloita ja kahviloita, jotka tarjoavat herkullisia makuelämyksiä kävijöille. Valikoima kattaa niin paikallisen filippiiniläisen ruoan kuin kansainvälisetkin herkut. Ostoskeskuksessa voi nauttia esimerkiksi sushiasta, pizzasta, hampurilaisista ja street foodeista. Lisäksi Market! Market!-keskuksessa on myös pieniä katuruokakojuja, joista voi ostaa paikallisia herkkuja ja välipaloja. Ruokailumahdollisuudet ovat monipuoliset ja tarjoavat vaihtoehtoja jokaiseen makuun.

Vapaa-aika

Market! Market!-keskuksessa on paljon tekemistä myös ostosten ulkopuolella. Ostoskeskuksen yhteydessä sijaitsee elokuvateatteri, jossa voi viettää rentouttavaa leffailtaa ystävien tai perheen kanssa. Lisäksi keskuksessa järjestetään usein erilaisia tapahtumia ja aktiviteetteja, kuten live-esiintyjiä, käsityömarkkinoita ja teemapäiviä. Market! Market! on suosittu kohde myös ulkona liikkujille, sillä ostoskeskuksen läheisyydessä sijaitsee puistoalueita, joissa voi rentoutua ja nauttia ulkoilmasta. Ostoskeskus on siis loistava kohde niin shoppailijoiden kuin vapaa-ajan viettäjienkin keskuudessa.

Erikoistapahtumat

Market! Market! on yksi Manilan suosituimmista ostoskeskuksista, ja siellä järjestetään usein erilaisia erikoistapahtumia houkutellakseen asiakkaita. Ostoskeskuksen avajaisista erilaisiin teemapäiviin ja pop up -myyntitapahtumiin, Market! Market! tarjoaa monipuolisia aktiviteetteja asiakkailleen.

Avajaiset ovat yleensä suuri tapahtuma, jossa on musiikkia, tanssiesityksiä, ilmaisia maistiaisia ja jopa tulishowita. Ne houkuttelevat paikalle paikallisia asukkaita ja turisteja tutustumaan uuteen ostoskeskukseen. Teemapäivät voivat vaihdella vuodenajan mukaan; esimerkiksi joulun alla Market! Market! saattaa järjestää joulumyyjäisiä ja joulupukin tapaamisia, kun taas kesällä voi olla rantateemaisia tapahtumia ja kesäaleja.

Pop up -myyntitapahtumat ovat suosittuja niin paikallisten kauppiaiden kuin ulkomaisten merkkienkin keskuudessa. Ne tarjoavat asiakkaille tilaisuuden löytää ainutlaatuisia tuotteita ja alennuksia rajoitetun ajan. Market! Market! on tunnettu myös erilaisista ruoka- ja juomafestivaaleista, joissa voi maistella paikallisia herkkuja ja uusia makuelämyksiä.

Kulkuvälineet

Market! Market! sijaitsee Bonifacion kaupunginosassa, joka on yksi Manilan vilkkaimmista ja moderneimmista alueista. Ostoskeskus on helposti saavutettavissa eri puolilta Manila metropolialuetta, ja sinne pääsee helposti kävellen, julkisilla kulkuneuvoilla tai taksilla.

Jos haluaa välttää ruuhkat ja etsiä edullisia vaihtoehtoja, kannattaa kokeilla Manilan julkinen liikennejärjestelmä, kuten jeepneyt ja trikeshawt. Market! Market! on myös lähellä monia hotelleja ja ostoskeskuksia, joten se on suosittu kohde niin paikallisille asukkaille kuin turisteillekin.

Taksilla liikkuminen on helppoa ja suhteellisen edullista Manilassa, ja se on yleinen tapa siirtyä paikasta toiseen. Monissa hotelleissa ja ostoskeskuksissa on myös tilauskyytipalveluita, jotka helpottavat liikkumista kaupungissa.

Läheiset nähtävyydet

Market! Market! sijaitsee lähellä useita muita Manilan nähtävyyksiä, joten sen yhteyteen voi helposti yhdistää muita aktiviteetteja ja tutustumiskohteita. Pienellä kävelymatkalla pääsee esimerkiksi The Fort Bonifacion alueelle, joka on tunnettu moderneista pilvenpiirtäjistään ja trendikkäistä ravintoloistaan.

Läheisellä Mind Museumilla voi tutustua tieteeseen ja teknologiaan interaktiivisten näyttelyiden avulla. Myös manilalainen taide- ja kulttuurikeskus Ayala Museum on vain lyhyen matkan päässä Market! Market! -ostoskeskuksesta. Siellä voi tutustua Filippiinien historiaan ja kulttuuriin näyttelyiden ja tapahtumien kautta.

Market! Market! tarjoaa siis monipuolisen ostoskokemuksen ja mahdollisuuden tutustua Manilan monipuoliseen tarjontaan. Ostoskeskuksen läheiset nähtävyydet tekevät siitä ihanteellisen paikan viettää kokonainen päivä ostosten ja kulttuurin parissa.

Aiheeseen liittyviä linkkejä

Market! Market! – virallinen verkkosivusto: Market! Market! on yksi Manilan suosituimmista ostoskeskuksista, jossa on laaja valikoima erilaisia kauppoja, ravintoloita ja viihdykettä.

Tripadvisor – Market! Market! -arvostelut: Lue matkailijoiden arvosteluja Market! Market! -ostoskeskuksesta ja saat vinkkejä siitä, mitä kannattaa shoppailla ja syödä vierailun aikana.

Time Out Manila – Market! Market! opas: Tutustu Time Out Manilan vinkkeihin ja suosituksiin Market! Market! -ostoskeskuksen parhaista kaupoista, ruokapaikoista ja tapahtumista.