Ang Thong Marine Park

Paratiisisaarten maisemat

Koh Phanganin suurin vetonaula on sen upeat rannat ja paratiisimaiset maisemat. Ang Thong Marine Park on yksi alueen kauneimmista nähtävyyksistä. Se koostuu 42 pienestä saaresta, joista jokainen tarjoaa vierailijoilleen henkeäsalpaavan luonnonkauniin ympäristön.

Ang Thong Marine Parkin maisemat ovat kuin suoraan postikortista. Valkohiekkaiset rannat ja kirkkaan turkoosi merivesi tekevät alueesta täydellisen rentoutumispaikan. Voit nauttia auringon lämmöstä, ottaa virkistävän uinnin tai vain ihailla ympärilläsi olevaa kauneutta.

Saaristossa on myös upeita jyrkänteitä ja korkeita kallioita, jotka tarjoavat upeat näköalat ympäröivään merimaisemaan. Voit kiivetä ylös kallioille ja ihailla upeita auringonlaskuja tai kuvata maisemia kamerallasi. Ang Thong Marine Parkin maisemat tarjoavat upeita valokuvausmahdollisuuksia, joista voit ottaa muistorikkaan kuvan.

Snorklaus ja sukellusmahdollisuudet

Ang Thong Marine Parkilla on myös upeat mahdollisuudet snorklaukseen ja sukellukseen. Saaristosta löytyy monia upeita koralliriuttoja ja värikkäitä kaloja, jotka tekevät snorklauksesta unohtumattoman kokemuksen. Voit uppoutua merenalaisten maisemien maailmaan ja ihailla upeita koralleja sekä eksoottisia mereneläviä.

Sukellusmahdollisuudet Ang Thong Marine Parkilla ovat myös erinomaiset. Useat sukelluskoulut tarjoavat kursseja kaikentasoisille sukeltajille, joten voit tutkia syvemmälle vedenalaiseen maailmaan. Pääset ihmettelemään värikkäitä koralleja, merikilpikonnia, merisiilejä ja monia muita mielenkiintoisia mereneläviä. Sukellus Ang Thong Marine Parkilla on kokemus, jota et halua jättää väliin.

Veneretket ja saarikierrokset

Ang Thong Marine Park on suosittu kohde myös veneretkien ja saarikierrosten kannalta. Voit vuokrata veneen ja tutkia eri saaria ja laguuneja alueella. Tällä tavoin pääset syvemmälle saariston sydämeen ja näet kaikki upeat paikat, joita Ang Thong Marine Park tarjoaa.

Saarikierroksilla voit vierailla myös eri saarilla ja tutustua niiden ainutlaatuiseen kulttuuriin ja historiaan. Monilla saarilla on pieniä kalastajakyliä ja temppeleitä, jotka tarjoavat mielenkiintoista tietoa alueen perinteistä ja elämästä. Saarikierrokset tarjoavat mahdollisuuden oppia enemmän paikallisesta kulttuurista ja tutustua Koh Phanganin lähiympäristöön.

Ang Thong Marine Park on ehdottomasti vierailun arvoinen paikka Koh Phanganilla. Alueen upeat maisemat, snorklaus- ja sukellusmahdollisuudet sekä vene- ja saarikierrokset tarjoavat unohtumattomia kokemuksia jokaiselle matkailijalle. Muista ottaa kamera mukaan, sillä haluat varmasti ikuistaa tämän upean luontokohteen kauneuden ja tehdä muistoja, joita et koskaan unohda.

Luontopolkuja ja retkeilyreittejä

Koh Phanganin Ang Thong Marine Park tarjoaa upeita luontopolkuja ja retkeilyreittejä, jotka houkuttelevat luonnonystäviä ja seikkailunhaluisia matkailijoita. Tämä suojeltu saaristo sijaitsee noin 20 kilometrin päässä Koh Phanganista ja koostuu 42 pienestä saaresta.

Yksi suosituimmista poluista on ”Koh Wua Talap”, joka alkaa Thong Nai Pan Noi -rannalta. Tämä vaellusreitti tarjoaa upeat maisemat, kun kiipeät ylös kukkulalle, ja palkitsee sinut lopulta upealla näköalapaikalla. Matkalla voit nähdä upeita trooppisia kasveja ja ympäröiviä saaria. Jos sinulla on aikaa, voit jatkaa matkaa ja tutkia muita luontopolkuja, kuten ”Koh Mae” ja ”Koh Sam Sao”, joista molemmista löytyy upeat näköalapaikat ja mielenkiintoisia kasvilajeja.

Jos haluat kokea todellisen seikkailun, voit osallistua retkeilyyn ja vuorikiipeilyyn talon koulutuksessa olevien oppaiden johdolla. Tämä on loistava tapa päästä lähelle luontoa ja ylittää omat rajasi. Retkeilyreitit vaihtelevat helppokulkuisista vaativiin, joten voit valita itsellesi sopivan vaihtoehdon.

Eksoottiset eläinlajit ja kasvit

Ang Thong Marine Park on koti monille harvinaisille eläinlajeille ja kasvilajeille. Saariston lukuisat sademetsät tarjoavat suojapaikkoja monille eksoottisille eläimille, kuten apinoille, lepakolle, puumille ja monille muille. Täällä voit bongata upeat lintulajit, kuten vuorikakan, kalapöllön ja kultajoutsenen. Eksoottisia kasvilajeja, kuten orchideat ja liitokulmat, voi löytää myös saariston eri osista.

Luontopolut tarjoavat mahdollisuuden tutustua näihin eläinlajeihin ja kasveihin lähemmin. Voit nähdä apinoita kiipeilevän puissa, värikkäiden lintujen lentävän yläpuolellasi ja erilaisia kasveja kasvamassa polun varrella. On tärkeää muistaa, että nämä eläimet ja kasvit ovat suojeltuja, joten niitä tulee kohdella kunnioittavasti ja jättää koskemattomiksi.

Rantojen kristallinkirkas vesi

Ang Thong Marine Parkin rannoilla voit nauttia kristallinkirkkaasta vedestä ja upeista maisemista. Saariston monet rannat tarjoavat mahdollisuuden rentoutua auringossa, snorklata ja uida turkoosinsinisessä vedessä. Ei ole harvinaista nähdä merikilpikonnia, kalaparvia ja muita mereneläviä rantojen läheisyydessä.

Yksi suosituimmista rannoista on ”Koh Wua Talap”, joka tarjoaa hyvät snorklausmahdollisuudet. Voit sukeltaa koralliriuttojen läpi ja ihastella värikkäitä kaloja ja muita mereneläviä. ”Koh Mae” -ranta on toinen upea kohde, jossa voit nauttia hienosta hiekasta ja upeista maisemista.

Ang Thong Marine Park on todellinen paratiisi luonnon ystäville ja seikkailunhaluisille matkailijoille. Luontopolut ja retkeilyreitit tarjoavat upeat näkymät ja mahdollisuuden tutustua saariston ainutlaatuiseen eläin- ja kasvimaailmaan. Rantojen kristallinkirkas vesi houkuttelee rentoutumaan ja nauttimaan merenelävien kauneudesta. Tämä kohde on ehdottomasti vierailun arvoinen.

Sukeltajasafarit ja riuttakokemukset

Koh Phangan on tunnettu upeista sukellus- ja snorklauskohteistaan, ja Ang Thong Marine Park ei ole poikkeus. Parkkiin kuuluu lukuisia saaria, joista osa tarjoaa upeat mahdollisuudet sukeltaa koralliriutoille. Riuttojen pohjalla asustelee lukuisia värikkäitä kaloja ja muita mereneläviä, ja niiden seurassa uitava on unohtumaton kokemus.

Sukellusreissut Ang Thong Marine Parkissa järjestetään yleensä päiväretkenä, ja mukaan pääsee niin kokeneet sukeltajat kuin vasta-alkajatkin. Useat sukellusyritykset tarjoavat kursseja ja ohjattuja sukelluksia eri taitotasoille, joten jokainen voi löytää juuri itselleen sopivan vaihtoehdon. Erikoisuutena moni sukellusretki Ang Thong Marine Parkissa vie snorklaajat myös mukaan, jotta myös he voivat ihailla alueen upeita vesistöjä.

Yksi suosituimmista kohteista sukelluksille Ang Thong Marine Parkissa on valtava suojeltu riutta nimeltään Sail Rock. Tämä vaikuttava riutta tarjoaa syvyyttä ja monimuotoista merielämää. Sukeltaessa voi törmätä upeisiin merikilpikonnin ja lukemattomiin eri kalalajeihin. Riutalla näkee myös usein mursuja, jotka luikertelevat eteenpäin valtavalla voimallaan.

Ang Thong Marine Park tarjoaa myös upeat mahdollisuudet snorklaukseen. Parkista löytyy lukuisia rantoja ja poukamia, joissa voi helposti pulahtaa veden alle ja tutustua merenalaiseen elämään. Riuttojen lisäksi merirosvojen piilopaikaksi kutsutun Marine Lake -laguunin kristallinkirkkaissa vesissä voi snorklata ja ihailla värikkäitä kaloja.

Kulttuurikohteet ja paikalliset nähtävyydet

Ang Thong Marine Park ei tarjoa ainoastaan upeita luonnonnähtävyyksiä, vaan siellä pääsee myös tutustumaan paikalliseen kulttuuriin. Alueella vierailevat voivat osallistua moniin erilaisiin aktiviteetteihin, kuten perinteisen thaimaalaisen ruoanlaittoon, meditaatioon ja temppeleissä vierailuun.

Parkissa sijaitsee myös pieni kalastajakylä nimeltä Koh Paluay, jonka asukkaat elävät perinteisellä tavalla kalastaen ja viljellen maata. Vierailijat voivat tutustua kylän elämään ja nauttia paikallisesta ruoasta, joka on valmistettu tuoreista raaka-aineista. Kauniit maisemat ja rento ilmapiiri tekevät vierailusta unohtumattoman kokemuksen.

Ang Thong Marine Parkin korkeimmalla huipulla, näköalatasanteella, voi ihailla upeita maisemia ympäröiville saarille. Tämä paikka tarjoaa upeat mahdollisuudet valokuvaukseen ja rentoutumiseen. Maiseman kauneudesta hurmioituneena voi vain nauttia hiljaisuudesta ja luonnosta.

Lomakylät ja luksusmajoitukset

Ang Thong Marine Park tarjoaa myös upeat mahdollisuudet ylelliseen lomatunnelmaan. Parkissa sijaitsee useita viiden tähden lomakohteita, jotka tarjoavat ylellisiä majoitusvaihtoehtoja ja palveluita. Monet näistä lomakohteista sijaitsevat suoraan rannalla, ja niistä avautuvat upeat näkymät merelle.

Lomakylät Ang Thong Marine Parkissa tarjoavat vierailijoille mahdollisuuden rentoutumiseen ja täydelliseen lomanviettoon. Lomakeskuksista löytyy usein myös kylpylöitä, ravintoloita ja muita palveluita, joiden avulla vierailijat voivat täysin unohtaa arjen kiireet ja nauttia täysin siemauksin lomastaan. Jotkut lomakohteista tarjoavat myös erilaisia aktiviteetteja, kuten joogaa, hierontaa ja sukeltamista.

Ang Thong Marine Parkin lomakylät tarjoavat vierailijoille myös upeita ympäristöjä, joissa voi kävellä ja ihailla luonnon kauneutta. Joillakin lomakohteilla on myös omat puutarhat, joista voi löytää upeita eksoottisia kasveja ja kukkia. Ylelliset majoitusvaihtoehdot ja upeat maisemat luovat täydellisen lomakokemuksen Koh Phanganin paratiisisaarella.